ترفند خاموش کردن گوشی مقابل با اس ام اس
شما باید برنامه Note Pad رو باز کنید و این کد ها رو تایپ کنید:
BEGIN:IMELODY
VERSION:1.2
FORMAT:CLASS1.0
BEAT:200
MELODYledoffbackoffvibeonr5vibeoffledonbackonr5@ 200)
END:IMELODY
حال گزینه save as را انتخاب کنید و در قسمت save as type گزینه All files رو انتخاب کنید
حال در قسمت file name اسمی را انتخاب کنید +.imy (پس از نامی که انتخاب کردید پسوند
.imy اضافه کنید)
حال save را بزنید.
حال بر روی گوشی خود این فایل رو بریزید.
اگر خواستید به راحتی میتونید به اس ام اس اضافه کنید.
قفل ها و پیغام های خطای گوشی ها
1. قفل های شخصی :
قفل سیم کارت که به 4 نوع تقسیم می شود و در سیم کارت ذخیره شده و در E2PROM اجرا می شود :
الف ) PIN1 : برای امنیت سیم کارت می باشد 4 رقمی است و محدودیت 3 بار اشتباه زدن دارد .
ب ) PIN2 : برای دیدن مقدار زمان و هزینه مکالمه باید PIN2 را وارد گوشی کنیم .
ج ) PUK1 : برای امنیت سیم کارت می باشد که کدی 8 رقمی می باشد و بعد از PIN1 وارد می شود برای Reset کردن PIN1 نیز از آن استفاده می شود که در سیم کارت های 5 ولتی 7 بار محدودیت دارد و در سیم کارت های 3 ولتی 3 بار محدودیت دارد .
د ) PUK2 : برای دیدن مقدار زمان و هزینه مکالمه بعد از PIN2 باید آن را وارد کرد .
2. قفل های کاربردی ( User’s Lock ) :
الف ) Phone Lock : قفلی که کاربر برای گوشی استفاده می کند که فقط خود کاربر قادر به استفاده از گوشی باشد که رمز بازگشایی قفل به طور پیش فرض در نوکیا 12345 ، در سونی اریکسون و موتورولا و زیمنس 0000 در گوشی های کره ای نیز 0000 و یا 00000000 می باشد .
ب ) Mem Lock : قفلی که کاربر برای مموری کارت فعال می کند که فقط کاربر اطلاعات مموری کارت را ببیند .
ج ) SMS Lock : قفلی که کاربر برای سرویس پیام کوتاه فعال می کند .
طریقه از بین بردن قفل های کاربری :
1. استفاده از Reset
2. استفاده از نرم افزارهای Unlock
قفل های SP :
1. قفل های سیستمی و کارخانه ای :
در اثر flash نمودن نادرست وجود ویروس و با مشکلات نرم افزاری گوشی های به وجود می آیند . مثل پیغام Network Lock در نوکیا و سونی اریکسون ، پیغام Wrong Card ، پیغام SIM Lock در گوشی های کره ای ، پیغام Insert Correct SIM Card در گوشی های سونی اریکسون ، پیغام Invalid Card و Phone Start up در گوشی های نوکیا
2. قفل های در روند کاری :
قفل هایی که در اثر عواملی مانند ضربه ، رطوبت ، آب خوردگی شدید و یا نرسیدن ولتاژ مناسب به بعضی از قسمت ها ایجاد می شود و یا سوختن بعضی قطعات مثل E2PROM مانند پیغام Contact Service در نوکیا ، Contact Provider در گوشی های کره ای و System failure در سامسونگ
از بین بردن SP lock ها در قفل های سیستمی و کارخانه ای :
1. استفاده از کدهای Reset
2. استفاده از نرم افزارهای Unlock
3. استفاده از Louder های Flash
4. نهایتا Flash کردن گوشی
5. در پیغام Phone Start Up در نوکیا با استفاده از کد فرمت دستی 60% از بین می رود و در صورت ازبین نرفتن گوشی را Flash می کنیم .
راههای ازبین بردن قفل های روند کاری :
الف ) از طریق نرم افزاری با احتمال کم :
1. امکان دارد با استفاده از کدهای Reset مشکل برطرف شود .
2. امکان دارد با استفاده از نرم افزارهای Unlock مشکل برطرف شود .
3. در نوکیا پیغام Contact Service از طریق Flash کردن امکان دارد برطرف شود .
ب ) از طریق سخت افزاری :
1. سرویس و رفع قلع مردگی سوکت کابل و شارژ در گوشی های کره ای
2. سرویس و رفع قلع مردگی آی سی flash در نوکیا
3. سرویس و چک کردن مسیر ولتاژ E2PROM
4. سرویس و چک کردن مسیر ولتاژ RETU , UEM و AVILMA به آی سی flash در نوکیا
5. Program نمودن E2PROM در گوشی های سامسونگ
دیگر پیغام های خطا :
Network Busy: شبکه اشغال می باشد ، کاربر باید بعدا شماره گیری کند .
INSERT SIM Card : دستگاه فاقد سیم کارت است و کاربر باید سیم کارت را داخل دستگاه قرار دهد .
SIM Missing: دستگاه فاقد سیم کارت می باشد یا نمی تواند سیم کارت را شناسایی کند .
Call Ended : مکالمه پایان یافته است . در بعضی از گوشی ها در صورت مشغول بودن شبکه نیز با این پیغام مواجه می شویم .
Emergency Call Only: فقط مکالمه اضطراری ، در مواقعی که به علتی به شبکه دسترسی نداریم و مشترک اقدام به شماره گیری می نماید .
Call Barring: سرویس محدودیت مکالمه
Barring Active: سرویس محدودیت مکالمه فعال شده است .
Card Rejected : سیم کارت مربوطه سوخته است .
Not Charging: دستگاه شارژ نمی کند و احتمالا سخت افزاری است .
Battery Low : ولتاژ باطری کم است و احتیاج به شارژ دارد .
Battery full : ولتاژ باطری زیاد است و احتیاج به شارژ ندارد .
روش های کم کردن مصرف موبایل از باطری
نور نمایشگر را کم کنید: تلفن های هوشمند فعلی نمایشگرهای بزرگی دارند و این یعنی مصرف بیشتر باطری. اغلب آنها هم حسگرهایی دارند که نور نمایشگر را متناسب با نور محیط تنظیم می کنند. اما اگر علاقمند هستید که باطری شما بیشتر دوام بیاورد و یا شارژر به همراه ندارید، کم کردن نور نمایشگر مصرف باطری را بسیار کمتر می کند.
پس زمینه مشکی برای AMOLED: اگر تلفن شما دارای نمایشگری از نوع AMOLED است بهترین حالت استفاده از پس زمینه مشکی است. این نمایشگرها قادراند در این حالت مصرف باطری شان را کمتر کنند. البته به نظر می رسد که این رنگ پس زمینه برای کاهش مصرف در تلفن های دیگر هم موثر باشد.
زمان خاموش شدن نمایشگر: تلفن شما مدت زمانی بعد از بی کار بود نمایشگرش را خاموش می کند. نمی توانید باور کنید کم کردن این زمان چقدر در کاهش مصرف باطری موثر است. حتما به این مورد توجه کنید.
ابزارهای جانبی را خاموش کنید: وایرلس، GPRS و بلوتوث از مصرف کننده های بزرگ باطری هستند. زمانی که به آنها نیاز ندارید خاموش شان کنید تا هم مصرف باطری کمتری داشته باشید و هم به افزایش امنیت تلفن هوشمندتان کمک کنید.
جی پی اس را فراموش نکنید: این یکی اغلب فراموش می شود و مرتب در حال خوردن باطری است. اگر به آن نیاز ندارید می توانید خاموش اش کنید.
ویبره: تلفن زیبای شما برای لرزاندن خودش انرژی زیادی مصرف می کند. اگر اوضاع باطری خراب است بهتر است از خیر ویبره بگذرید و اجازه بدهید برایتان در مواقع لازم آواز بخواند!
نرم افزارهای غیر ضروری را ببنید: هر نرم افزای که باز است در حال مصرف انرژی است. همیشه حواستان باشد که چند نرم افزار به صورت همزمان در حال اجرا هستند. اضافی ها را ببندید.
صداهای غیر ضروری: حتما لازم است هنگام تایپ کیبرود تلق و تلوق بکند؟ یا با هر صفحه ای که باز می کنید یک صدا بشنوید؟ با غیر فعال کردن صداهای غیر ضروری می توانید مصرف باطری را کم کنید.
دمای مناسب: می دانستید که دمای بالا باعث خالی شدن سریع تر باطری میشود؟ مثلا اگر تلفن را در جیب شلوار نگه دارید باطری بیشتری مصرف می کند تا اینکه روی میز باشد. چون دمای بدن باعث گرم شدن باطری و تخلیه زودتر آن میشود.
از زنگهای ساده استفاده کنید: زنگ های موزیکال و پر سروصدا هنگام پخش از پردازنده اسمارت فون شما استفاده می کنند (استفاده بیشتر از پردازنده دستگاه، یعنی زودتر خالی شدن باطری). بهترین حالت استفاده از زنگ های موبایل استاندارد و بسیار ساده ای است که احتیاج به استفاده از پردازشگر موبایل ندارند.
مکالمه به جای ایمیل. پیامک به جای مکالمه: تلفن های همراه برای ارسال اطلاعات ۲ تا ۴ برابر بیشتر از تماس صوتی نیرو مصرف می کنند. پس برای یک پیغام کوتاه شاید بهتر باشد به جای ارسال ایمیل، شماره دوست تان را بگیرید. هم کارتان انجام شده. هم باطری موبایل تان بیشتر همراهی تان می کند. فقط حواس تان باشد این تماس ها دقیقه ای باشند، نه ساعتی! البته اگر ممکن باشد که کارتان را توسط پیامک (SMS) انجام دهید، دیگر حتی نیازی به تماس صوتی هم نیست. زیرا تلفن های همراه برای ارسال اس ام اس نیاز به برقراری ارتباط جداگانه ای ندارند و همان ارتباط های معمولی که تلفن با دکل برای در دسترس بودن و کنترل سیگنال برقرار می کند، برای ارسال پیامک کافی هستند. یعنی تقریبا تمام مصرف باطری اس ام اس فقط همان نوشتن اش است و ارسال آن نیاز به نیروی ندارد!
سیگنال های شبکه موبایل: تلفن همراه هوشمند شما دائما در حال جستجو برای دریافت امواج شبکه و کنترل ارتباط خود است. پس در مکان هایی که سیگنال ضعیف است و یا کلا در پوشش شبکه موبایل نیست، اسمارت فون شما بسیار بیشتر و شدیدتر برای یافتن امواج کار می کند. در این گونه موارد بهتر است که تلفن همراه خود را خاموش کنید و یا اینکه آن را در حالت Flight mode قرار دهید. حتی برخی می گویند اگر شارژ کمی دارید و نگهداری آن برای تان مهم است، در طول شب هم اگر امکان دارد موبایل تان را خاموش کرده یا در حالت فلایت مود قرار دهید.
به روزرسانی سیستم عامل و نرم افزارها: همیشه به دنبال آخرین نسخه سیستم عامل، firmware و نرم افزارهای نصب شده روی موبایل تان باشید. زیرا برنامه نویسان و شرکت های تولید کننده موبایل همیشه به دنبال کاهش مصرف باطری هستند و ورژن های جدیدتر مصرف باطری کمتری نسبت به اجدادشان دارند.
ایمیل ها را دستی چک کنید: تلفن های همراه هوشمند امروزی می توانند به صورت خودکار پیام ها و ایمیل های تان را چک کنند. یا با استفاده از سرویس push، ایمیل ها به محض دریافت توسط سرور، به تلفن همراه شما منتقل می شوند. اما هر دو این تکنولوژی ها باطری خورهای قهاری هستند. پس بهتر است که سیستم push را خاموش کنید و فاصله زمانی بین چک کردن خودکار را به حداکثر ممکن برای کارتان تغییر دهید. از من می شنوید، همان چک کردن دستی ایمیل ها هنگام نیاز بهتر از همه است.
کجا هستید؟: دستگاه های رادیویی در مکان هایی که نویز الکتریکی وجود دارد، سخت تر کار می کنند و به جستجوی بیشتری برای یافتن سیگنال ارتباطی نیاز دارند. پس هنگام مکالمه در پارک باطری بسیار کمتری نسبت به مکالمه در بیمارستان یا یک فروشگاه زنجیره ای مصرف می کنید. همینطور هرچه تعداد کاربران یک دکل مخابراتی بیشتر شود، مصرف باطری تلفن همراه شما هم برای تماس بیشتر می شود. پس مکالمه در محل ها و ساعات خلوت شبانه روز باطری کمتری مصرف خواهد کرد.
ترفند اجرای فایل های تصویری DAT روی گوشی موبایل